Milada Otevřelová – karty v koučování

workshop nové členky AIK

Milada nám připravila interaktivní wsh, provedla nás 4 prožitkovými cvičeními.

Určitě už ten první, prožít si velice zpomalený pohyb po dobu 5 minut, byl silný. Ve dvojicích jsme si užili díky kartám zajímavé momenty sdílení i překvapení, zamyšlení i vyřešení. Milada dává k dispozici svou připravenou prezentaci a metodický postup, který může být užitečný do praxe i dalším koučům. Děkujeme Milad za sdílení.

18:15 – 19:00

Únorové setkání AIK mělo vysokou účast 18 účastníků a také 3 děti, museli jsme si ještě přidat stoly, ale naštěstí přítomní kolegové Petr a Libor to vyřešili rychle.

Představení hostů bylo hezkým momentem, protože jsme měli celkem 4 hosty.

• Barbara Káňová – přivedla i svou holčičku, je to absolventka Inteca a přidá se k nám jako členka AIK.
  • Jan Klapsia – je velmi motivovaný kouč, který dokončuje výcvik a rád se k nám po ukončení na jaře přidá jako člen AIK. Zatím se bude rád účastnit jako host.
  • Tereza Káčalová – mladá sympatická žena, která se o koučink zajímá, připravuje se na absolvování výcviku a zabývá se zdravou výživou.
  • Tereza Roman – kterou přivedl Petr Mateřánka, nás zná už z konference, koučink ji zajímá a ráda s námi zůstane v kontaktu i dále.

Těšíme se příště

Iveta Štvartáková