Květnové setkání AIK ve znamení metafor a vrcholných zážitků

Jak může kouč využít metaforické prohlášení klienta „ujel mi vlak,“ proč využívat holistický přístup pro zpracování pocitů, které se slovy špatně vyjadřují, podle čeho poznáte, že jste sebeaktualizovaný člověk?

To je jen několik námětů ze 2 prožitkových workshopů Kateřiny Lučan a Petry Mařádkové v rámci květnového setkání členů Asociace integrativních koučů.

Katka nám přivezla své báječné čerstvě narozené koučovací karty s motivy cest a dveří, inspirovala nás voňavými oleji s názvy Motivace, Vášeň, Dech a Klid, které v koučovacím procesu hrály svoji užitečnou roli. Dala nám mnoho námětů na to, co přidat do koučovacího kufru.

Petra nás se svým osobitým projevem a sršící energií provedla tématem Vrcholné zážitky spojené s 6 neurologickými úrovněmi a půjčila nám „humorné brýle,“ které pomáhají vidět sám sebe na úrovni „chování“ trochu jinak. Nakreslit si svůj život jako soustavu 90 čtverečků a podívat se, kolik jich už je vybarvených, jaké příběhy, kapitoly tvoří náš životní příběh, to bylo silné… Prostě další skvělé odpoledne koučů a kouček z AIK.

Příště se potkáme v 17.00 hod. 7.6. v New Dimension ve Frýdku – Místku.