Koučování bez hranic – 6. ročník konference

Dvoudenní konference Asociace integrativních koučů přivítala 19.10. – 20.10. 2018 v Domě kultury Akord v Ostravě Zábřehu 110 účastníků. Proběhl už 6. úspěšný ročník této konference s podtitulem „Koučování bez hranic.“

Koučové profesionálové, personalisté a další zájemci o osobní rozvoj měli možnost se přesvědčit, že hranice jsme společně opravdu překonali. 110 návštěvníků mělo možnost vidět 20 koučů z Čech Moravy a Slovenska, mohli si vybírat z 15 workshopů a poslechnout si ředitelky a prezidentky asociací koučů z České republiky i Slovenska v panelové diskuzi.

Tradičně byly představeny další dvě premiéry projektu Partnerstvím k rozvoji. Tentokrát to byly příběhy začínající ředitelky mateřské školy a majitelky startupové firmy, kterým koučink pomohl posunout své hranice.

Letošní úspěšnou novinkou bylo namíchání vždy tří témat workshopů tak, aby si vybrali dle zájmu koučové, personalisté anebo ti, kteří se rádi vydávají za hranice koučinku a hledají souvislosti třeba v tématu práce se zvuky nebo wellness koučink. Personalisté si mohli najít své inspirace do praxe například na workshopech s tématem Firemní hodnoty nebo Manažer jako kouč.

Dalším zajímavým tématem bylo například: Jak naprogramovat své pozitivní myšlení, Kreativní supervize koučů na pracovišti, Jak získat a udržet autoritu anebo Jak pracovat se zákonitostmi fungování lidského mozku.

1. ročník konference AIK naplnil to, co od něj lidé očekávali: inspiraci, sdílení, pozitivní emoce a příběhy.

Novinkou 2018 bylo také promítání autentických videosestřihů přímo v průběhu konference.

O tom, že se potkali skvělí lidé, svědčí i to, že se podařilo vybrat 10.000 Kč na podporu realizace operací šedého zákalu na Srí Lance. I tímto způsobem Asociace integrativních koučů může překračovat pomyslné hranice.

Neopakovatelná přátelská atmosféra doznívala v účastnících ještě dlouho a konference byla hodnocena jako jedna z nejlepších. Laťka je tedy nastavena vysoko a poděkování patří konferenčnímu týmu AIK, Darině Daňkové za skvělé zázemí v Akordu a Radce Šuškové za neuvěřitelné moderování v průběhu celých dvou dnů.

Videosestřihy můžete vidět na odkazech:

Za Asociaci integrativních koučů

Ředitelka AIK Iveta Štvartáková