Co se dělo na setkání v červnu

setkání AIK - červen 2017

Pravidelné každoměsíční setkání proběhlo v červnu tentokráte v prostorách Školy manažerského rozvoje v Ostravě-Porubě. Dorazilo celkem 14 účastníků: 11 členek, 2 pravděpodobně budoucí členky (právě dokončující výcvik), a dokonce jeden host-muž Aleš. Ve dveřích vtipně okomentoval přímý zásah ženské energie, a možná právě proto si setkání řádně užil. A to nejen v roli pasivního posluchače, ale aktivním zapojením… ale o tom až za chvíli.

V první části setkání Iveta tradičně informovala o tom, co se chystá, plánuje, řeší v radě AIK. Slovo poté převzala Radka, která jako „šéfová“ přípravného týmu s nadšením pozvala přítomné na blížící se konferenci. A že je tentokrát na co se těšit – čtěte v sekci KONFERENCE… Raduš, děkujeme za to.

Původně měla Sylvie vést workshop na téma práce s kartami. Ale jak už to bývá, člověk míní – život mění. Bohužel musela nečekaně odjet, a tak zbývající část setkání věnovaly Darina a Alena zážitkům ze svého již druhého setkání s fenomenální Marylin Atkinson. Ženou-koučkou-psycholožkou-lektorkou a hlavně s neuvěřitelně silnou osobností (blíže http://marilynatkinson.com/about/ ). Darina barvitě popisovala, co se tentokrát na čtyřdenním workshopu v Praze dělo. A hlavně jak to všechno prožívala na vlastní kůži, co viděla na vlastní oči a co si z toho všeho nakonec odnesla do života. Bylo to hodně osobní, hodně otevřené a hodně poutavé. Děkujeme za to, Dari.

Její slova doplňovala Alena, která na závěr převzala štafetu a jednu z metod nabídla k vyzkoušení. A právě tato chvíle byla důležitá pro Aleše. S odvahou se pustil do toho… a po chvíli se už ocitl v jiném světě a určitý okamžik svého života viděl z velké, opravdu velké dálky a nadhledu. Dušane, děkujeme za odvahu a otevřenost. A velký díl, Aleno, tobě – za předvedení nové techniky, kterou teď mohou přítomní vyzkoušet při koučování.

A v rukávech toho ještě Darina s Alenou mají více. Pohotová Iveta, která celé setkání příjemně vedla a propojovala, si to vše pěkně zapsala, aby mohla další novinky zapojit do některého příštího programu.

Další setkání proběhne 7. září v Akordu v Ostravě-Zábřehu. Tentokrát pod taktovkou nového člena Petra Mateřánky a tématu Složky chování a motivace v koučování. Už teď se těšíme ?

Podívejte se na video ze setkání.